POKE TIKI ANTWERPEN

POKE TIKI ANTWERPEN Poke Tiki

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Poke Tiki Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 13:40 Lekker. Niet meer dan dat. Veel te duur voor wat je krijgt en ben er achteraf niet goed van geweest.
4 dec 2021 om 16:39 Super lekker maar iets te weinig rijst t.o.v. groenten en saus.
26 okt 2021 om 18:11 I found a hair in a food, I called restaurant immediately but there was no solution provided. Its usually a good restaurant and I go there often, so It could’ve handled better..
16 okt 2021 om 20:17 Lekker /smaakvol/vriendelijke bediening/prijs-kwaliteit in orde.
14 sep 2021 om 18:50 Zeer lekker en verzorgd en stipt op tijd geleverd. Het was niet de eerste keer en zeker niet de laatste. Keep up the good work!
2 sep 2021 om 16:38 Heel weinig zalm, moeten bijbetalen voor avocado en amper terug te vinden . Teleurstellend voor die prijs
1 jul 2021 om 20:07 Klein schoonheidsfoutje bij de bezorging. Onderweg wrs het elastiekje van mijn bowl gelost waardoor enkele ingrediënten in de zak waren terecht gekomen maar was al bij al geen ramp en mooi op tijd. Het eten was overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar
7 mei 2021 om 23:17 Food is decent but delivery time is awfully long.
12 mrt 2021 om 13:53 Very tasty !!
11 mrt 2021 om 11:41 Heeeerlijke bowl! Duurde wel wat langer dan aangegeven, maar dat is het enige!
26 feb 2021 om 19:20 Very good good and fast delivery !